Esracnplt Flyy biz de aynıyız mart bebeği inşallah oğlum sağlıkla gelsin. Ama hep kız bekliyoduk geçen hafta dr erkek dedi
Xaliq Esracnplt bakıyorumda çoğu mart bebekleri bende martda doğrcam inşallah 13+6bizde doktor 75% kız dedi amma hayla belli deyl
Esracnplt Xaliq bizimki 13 haftada amuda kalkmıştı görememiştik. 17′de gittik erkek dedi dr ben şaşırdım bi daha baktı kesin dedi 😃 şimdi 18 olduk ayağa kalktığımda çookk hareket ediyor. Mart başı bekliyoruz beyefendiciğim sabrederse💙
Huma15 Meed çok şaşkınım hala🙈 4. Ve 5. ay kontrolümde kız dedi dün detaylı ultrasonum vardı ve sürpriz kız değil erkek😳
Dilanhztm Huma15 benimmi gibi olmuş sun 🤣🤣🤣 eşimle gittik kız dedi sonra başka zaman tek gittim dedi erkek🤣🤣
Meed Huma15 benimde öyle olsa çok şaşarım 16 haftalık kız dedi işte pazartesi üç hafta sonra detaylı var Parti yapcaz pazar 🤣🤣🤣
Snnggll Huma15 aaa gerçekten mi. Banada bir tane doktor kesin olmamakla beraber kız dedi bir diğer doktor kesin kız dedi☺️ Bir oğlum var kız olmasını istiyorum 🌺 acaba değişir mi içime kurt düşürdünüz 😅
Brck0303 Gurbet_kusu04 baştan beri kız hissettim henüz öğrenmedim ama 20.haftadan sonra öğrenmek istediğimi söyledim doktora ve bekliyorum son 2 haftam
Mizgin3 20 haftaya kadar erkek dediler 22 nci haftada detaylıca kız denildi şubat bebeği olacak kizcem 🙏❣
glcanjsjskdldl Mizgin3 aa devletemi gidiyosun canım. Banada 11.ve 16.haftada erkek dendi 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var bakalım onda ne dicekler ama kesin erkek bence ya değişceğini sanmıyorum 😊
Gkceko Eldgrn Benim de şubat bebeği yüksek ihtimal kız denildi göstermiyor çünkü 😂😂 19. Haftadayız 🙈🙈
Eldgrn Gkceko Nazlı seninki belli canım benim kız hiç utanmadan açtı bacaklarını gösterdi direk sende insallah tez vakitte öğrenirsin 🥰
Gkceko Eldgrn inşallah yaa daha hiçbir şey almadık 🙈🙈 onun keyfini bekliyoruz bakalım ne zaman gösterecek 🙈