Sevdelinka Merhaba anneler çoğu zaman açtığım postlara dönüş olmasa hepinize sağlıklı doğumlar 😇 36+3 günlük doğdu kızım 🌸 öğün normal kontrolüm vardı herşey normal çıkmıştı bir sorun yoktu eve geldim uyudum kalktım komşum geldi oturduk otururken sağ tarafımdan adet ağrısı gibi ağrı girdi daha erken falan espiri yaptık gülüştük neyse eşim işten gelecek diye yemeknyaptım ama ayakta duramaz oldum eşime mesaj attım ben iyi değilim diye hemen geldi hastaneye gittik nst ilk sancım çıkmadı sonradan çıkmaya başladı açıklığıma bakıldı 2 cm açılmam olduğunu suyumun sızıntı şeklinde geldiğini söylediler hemen ciğer geliştirici iğnenin bir dozu yapıldı gece boyunca sancılarıma bakıldı kontrollerim yapıldı ama sancılarım git gide artıyordu doktorum geldi muayene etti açıklı 4 cm DEDİ açılmaya devam DEDİ epidural yapıldı burada şöyle bir sorun yaşadım nst sancım çıkmıyor ama ben acıdan ölüyordum sonra epidural bana etki etmediğini söyledi doktorum şaşın kez kontrol edicem açıklık ilerlediyse bir al yoksa sezeryan DEDİ açıklık hala 4 cm di ve artık bitmiş haldeydim suyumu patlattılar belki ilerler diye ama olmadı sonra acil olarak sezeryan alındım anestezi doktorum epidural için ayni şeyleri söyledi etki etmemiş ama spinal anestezi beni o kadar rahatlatıki o beş dk beni çok mutlu etti ayrıca sonda takılmadı sezeryan öncesi mesanem boşaltıldı ve çok rahattı :) neyse doktorum kızımı çıkardı benimki basbağır ortalığı yıkıyor 3200 gr doğdu ve herhangi bir sorunumuz olmadı çok şükür 🙏🏻 şimdi evimizdeyiz sütüm geldi size tavsiyem sakinliğinizi koruyun ve Allah’a sığının depent kesinlikle alın ama kendi bendenizin bir büyünü alın daha rahat oluyor göğüs kremi lansinoh kullandım çok memnunum arıca sıcak bezlerle göğsüme masaj yapıp sağdık sütüm geldi o kadar para verip süt sağma makinası almadım kızlar eczaneden manuel 13 tl ye aldım çoook memnunum hepinize hayırlı doğumlar 😂😌🌸😘😘😘
Ozlemcift Sevdelinka canım Rabbim Analı Babalı büyütmeyi nasip etsin Gözün Aydın Maşallah 😍😍Hangi marka Süt Sağma Makinası aldın acaba?
Aysehatun Sevdelinka maşallah canım sağlıkla huzurla büyüsün yavrun inşallah 👼🏻😇,peki en son ultrasona girdiğinde bebeğin kaç gramdı?Yani doğduğu zaman arada kac gram fark vardı kilosunda da boyunda da yada fark yokmuydu?
Sevdelinka Aysehatun Doğum normal kontrol günüm akşamında başladı ogün ultrasonda 3300 denildi 100 gr fark etti boyu aynıydı :)
Annehatice Sevdelinka hayirli olsun cnm sezeryan nasil ya cokmu zor bende sezeryan olucamda sen kac gunde kalktin cnm🤔
Gekon1710 Allah analı babalı büyütsün 😊 35+5 salı günü kontrolüm var iki gündür kasılmalarım var bugün de belden ağrı giriyor ama şiddetli değil anlayamıyorum o yüzden