QUEEN088 Gebelik o kadar farkliki insan bişey olur diye hep tedirginlikler bu haftalar gelebilecemmi endişeler .Çok şükür geldik.Hepimiz sağlıkla kucağımızaa alalım🤲🏻🤲🏻Sizde doğuma kaç gün kaldı 🐣?
Annesininportakali53 QUEEN088 son 66 gün. Kesinlikle çok farklı heleki ilk aylarda son ayların arasında dünya kadar fark varmış omu anladım ilk ay sakın geçirirken son ay acaba kilo aldımı acaba iyi mi ay suram sertlesti inşallah zamanında doğar diye düşünüp duruyor insan valla yeterki sağlıkla kavuşayım
QUEEN088 Annesininportakali53 Evet canım benim için bu aylar daha endişeli.O yüzden hepimiz vaktinde doğuralım sağlıklı olsunlar🤲🏻
minik_koala_ve_annesi QUEEN088 bir anda 30lara geliyosun kuzum cok hizli geciyor saglikla gelsinler 🥰
QUEEN088 minik_koala_ve_annesi inşeAllah 30lara geliyim azda olsa rahatlarım.🤲🏻hepimiz sağlıkla minnaklara kovuşalım
minik_koala_ve_annesi QUEEN088 gelirsin kuzum insallah 10 ekime benim dogum hikayemi 99 gun sonra senin dogum hikayeni okuruz🥰
Annesininportakali53 QUEEN088 herseyi hazır 🥺 tabi yıkanarak bir dünya kıyafet ve hastane çantası dışında 😂😂🤣🤣🤣