2505 yfundaa_ 4.gebeliğim 3ünde tutmadı ama 4.Tuttu sadece 2sini kaybettim bir oğlum var şimdi kızımı bekliyoruz 🥹🥹
Eldgrn minik_koala_ve_annesi o çin Rus bilmem ne hepsi yanlış çıktı erkek dedi kızım oluyor nasip inanmıyordum ama denemistim tutmadı zaten ki zaten iki sık var kimin tutuyor kimin tutmuyor
minik_koala_ve_annesi Eldgrn dogrudur canim allahtan baska kim bilebilir bunlar sadece isin girgir tarafi😇ben hic tatli yemedim mesela hep aci tuzlu baharat cekti canim ama kiz degil bunlari yeyince kiz oluyormus ya guya😆
mre1630 heartnurse kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet ? Doktor bana 12.haftamda kız görüyorum dedi sonradsn değişir mi
Eldgrn minik_koala_ve_annesi 🤣🤣 ay doğru diyorsun bende de şey vardi ben normal hayatta da çok ekşi seven bir insanım limonlu tuzlayıp eriği tuzlayıp veya ekşi bir şey bulayım yiyeyim yeter gebe olunca da aynı şekilde devam etti eşim artık etrafta soranlara ekşi mi yiyor tatlı mı dediğinde diyor ben de anlamadım bu işten zaten ekşiyi seviyordu gene ekşi yiyor bir şey fark etmedi diye aklıma geldikçe onun o haline gülüyorum 🤣🤣
Ozkanzynp Çin hesaplamasin da sitelere gorefarklı sonuçlar çıkarıyor Bazılarında kız bazılarında erkek görünüyor Takvimi de iki tane farklı yani böyle olunca hurafe gibi Allah bilir nasip
NurrrH yfundaa_ her sitede farklı farklı söylüyor emin olamadım. Kimi direk yaşına bak diyor kimi otomatik hesaplamadan yap diyor kimi yaşına 1-2 yaş ekle diyor anlamadım bende 😂😂
Eldgrn minik_koala_ve_annesi valla ay büyüyorlar şaka gibi zaman geçmiyor bize ama valla dışarıya o kadar kolay geçiyor ki 19+1 olduk nerdeyse yarıladık yolu rabbim bide sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ♥️