sekermomgeliyo Merhaba kanguru alan, kullanan varmı ? Memnun musunuz? Kaç aya kadar kullanılıyor tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Derya sekermomgeliyo bel destekli kangurular 1. Aydan itibaren kullanıma başlanıyor bebeğinizin kilosuna ve sizin taşıma kapasitenize göre değişiyor kullanım süresi ben 9.-10. Aya kadar kullandım akabinde sırtınıza bağlayıp sırtta da taşıyabiliyorsunuz ama açıkcası çok bel ve sırt ağrısı yaptığı için ben bıraktım kullanmayı 🌺
1erkekkannesiiii sekermomgeliyo e bebekten aldım boş denedim iyi ama bebekle denemedim henüz 😂 nasipse denicem baby Plus markası
hunilimom sekermomgeliyo ilk kızım 40 i çıkınca kullanmaya başladım bı 8-9 ay pazara markete vs giderken kullandım daha sonra kızım çok tombik olunca bel ağrısı yaptı küçük kizimi da evde takip iş yapıyorum yeni doğan aparatli
ozlem_d Ben aldım, oğlum iki aylık oldu yeni yeni kullanabiliyorum. Daha once kullanmaya cesaret edemedim cocuk rahat edemez belki diye ama kisa mesafelwe icin bebek arabasindan daha konforlu bence takiyosun geziyosun
SahrasMom311216 Valla bi heves aldım bazen görüyordum çok hoşuma gidiyordu ama daha kullamaya çok var 😄inşallah elimde patlamaz 😅
Nur_089 Beb ilk kızımda kullanfım o kadar rahat birşey ki anlatamam evde bile takiyordum benimki yatmayi sevmiyordu cunki cok merakli her tarafa bakacak inceleyecekdi carsi market hep oyle gezduk bebek arabasindan daha rahat ama guzel bi urun alin cunki cogusunda cok kullanirsan cocukda kalcalarda problem oluyormus ben stokke aldim simdi ikinci gebeligimdeyim yine kullanicam insallah 🙏🏻
1erkekkannesiiii sekermomgeliyo kırmızı olandan almıştım yenidoğan desteği de varmış bebek ilk doğunca hep anne teması istiyormuş sağlıklıyms bayağı o yüzden tercih ettim yemek yaparken temizlik yaparken önüme takarım yapışık gezeriz 😂😂