Ftss578 **Lekelenme tarzı kanamam oldu 6 haftalıkken gittim yerleşme kanaması dedi doktor şuan 2 aylık ama yine oldu lekelenme durdu ama kasık ağrım çok fazla kızlar normalmi?
AyFa1608 Ftss578 lekelenme kırmızıysa acile git canım ama kahverengiyse eski kanama korkmana gerek yok bende 8 haftalığım iki gün önce yaşadım lekelenme.
Birgul Ftss578 tekrar bi doktorunuza görünün bence, ilaç falan kullanmanız gerekir belki de. Kendinizi yormayın ağır iş yapmayın dinlenin uzanın 🌸
Mello29 Ftss578 Hiic normal degil doktorunuza söyleyin ve acile gidin bence hem bebege bakarsiniz hem belki igne yaparlar muhtemelen su an bebek iyidir ama lekelenmeniz kanamaya dönüsmeden gidin
1erkekkannesiiii Ftss578 başka bir doktora daha görünün bence. Benim doktorum kanama sıkıntı demişti yerleşme kanaması üzerine görme vs gibi durumlar yok insanlar kafadan uyduruyor hiçbir bilimsel açıklaması yok demişti. Büyük ihtimalle progestan kullanmanız gerekebilir
Ftss578 Teşekkürler herkese gittim progestan verdi rahimde kanama olmuş bebeğin kalp atışları falan normal.ama riskli artık galiba