Ravza11 Kızlar eşimde sperm sayısı 7 milyon ileri hareketlilik %20 nasıl yükseltebiliriz tecrübesi olan varsa yardımcı olurmu
1072PINAR Ravza11 İyi akşamlar Instagram’da itimat bitkisel var ya da mfk nin ürünlerini kullanabilirsiniz.
Ravza11 1072PINAR mfk eş paketini 1 ay kullandım canım sperm 12 milyondu ama düşmüş sebebi ne bilmiyorum tekrardan alicam tabiki ilk 3 ay diyor zaten doktor
Ravza11 1072PINAR doktor doğal yollarla olmaz demiş eşime morelim çok bozuldu sizin de sorununuz sperm di
1072PINAR Ravza11 Canım onu Allah bilir,belki artar nereden biliyormuş doktor? Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.Bizim değerlerimiz daha düşük ama ben iki kez hamile kaldım hatta biri ameliyatt önceydi.Ama ikiside düşükle sonuçlandı.
Elibo Ravza11 eşimden cıkan 5 tane spermle dogal hamile klan ben .şu doktorların kesin konusup olmaz demeleri gidip diplomasını yırtasım gelıyor
Ravza11 Elibo yaa gercektenmi 5 milyon spermmi vardı neler denemiştiniz yükseltmek için biraz anlatirmusin canım
Elfeskc Elibo benimde bir tanıdıgımda 200 bin varmıs çok üzülüyolar kafaya da cok takıyor kullandıgınız bir ürün oldu mu
Elibo Elfeskc hayır biz normalde 4 kez tup bebek yaptırdık 5 . Hazırlanıyorduk cok sukur gerek kalmadı Rabbım kendılıgınden nasıp etti ama bunun için 10 yıl cabaladım
Ece56 Spermin vücutta oluşması yaklaşık 3 ay sürüyormuş o nedenle ne yaparsanız yapın 3 ay boyunca devam edin ki gerçek etkisini o zaman görürsünüz. İnşallah kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız
Ravza11 Elibo hayırlı olsun canım benimm insallah bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur