Linamom41 Merhaba, bugün itibariyle 25 gün oldu sezaryen olalı. Ancak hala ağrılarım, dikiş üstünde şişkinliğim var. Siz kaç günde iyileştiniz ve ağrılarınız ne zamana kadar devam etti?
tuce2 Linamom41 benimde sezeryan olali 26 gün oldu spinal sezeryan oldum hala yüzde yüz iyi sayilmam çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi.dikişlerimde ara sıra agri oluyor yalniz sırt agrisi beni daha çok zorluyor bebegimi bile kaldirirken zorlaniyorum😔
Deletedmom_110 Linamom41 15 günlükken hicbisey kalmamıştı bende eski halime dönmüştüm ama bu kişinin bünyesi ile alakalı 🌸
tuce2 Linamom41 genel anestezinin farkli bir etkisi oldugunu sanmiyorum ama gercekten kisiden kisiye gercekten degisiyor bu sureç cok kısa surede toparlananda var bizim gibi haftalarca sürende
Kahvesever Linamom41 Ağrım olmadı ama yataktan kalkmak zor oluyordu 1 hafta sürede alıştım hepsine . Doğum yaptığım 2 ay olacak
Linamom41 deryabayramm33 Bünye ile alakalı bir şey diye düşünüyorum. Çünkü hemen haftasında iyileşenler var. İnşaAllah bizde bir an önce iyileşiriz. 🙏