yazgi
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun inşAllah aıkımtısız geçirtisin hamileliğini. Bebeğine sağ sağlim kavuşursun. Bende 26. Haftamda ilk gebrliğimi erken doğum sebebiyle kaybettim. 4 ay somra tekrar hamile kaldım ve ben yurt dışında yaşıyorum 16. Haftada tekrar başladı aynı sorunlarım hastameye gittim rahim yetmezliği dediler ne yapılcak diye sorduğumda birşey yapamayız bekleyecez dediler 18 oldum kısalma çok hzlı ilerliyordu ben türkiyeden doktorla görüştüm serklaj olman gerekli hemen geç bile kalmışın dedi ve bu sefer uçakta birşey olur diye korktum basınç sebebiyle ama vicdanım rahat değildi bile bile bekleyemezdim herşeyi göze aldım o gün gece çıktık eşimle hemen ertesi gün serklaj oldum ameliyat sadece 15 dakika sürdü hiç birşey hissetmiyorsun sonrasında 3 gün sonra normal hayatına dönebilirsin ilişki hariç dedi ve herşey normalken 26. Haftamda tekrar kısalma olmuş 18 mm e düşmüş 3 gün hastanede yatış verdi tekrar eve geldim bundan sonra kalkmayacaksın tuvalet banyo hariç dedi evin içinde hafif yürüyüşler önerdi dışarı çıkmamı yasakladı. Şu an dedği gibi yapıyorum bi sıkıntı olmadan 35-36 görürüm inşAllah yarın 31 oluyoz Allahın izniyle🤲