elifinbeybisi 4 aylik olduk 16.haftadayiz ama su ana kadar 5 kilo verdim henuz kilo almadim normal mi bu?
DefneErva elifinbeybisi Bende ilk dört ayda 5 kilo vermiştim. Şu an 34+5 oldum, verdiğim kiloyu geri aldım sadece…
seyma9188 elifinbeybisi Ben 6 kg verdim 19.haftadan sonra almaya başladım.Bulantılarım 14 haftada bitti ama çoğu şeyden tiksindiğim için eskisi gibi beslenmem 19 u buldu.
Akoglubuse 35 haftalığım +0 kilo ile yoluma devam ediyorum,bebiş de gayet sağlıklı,depodan yiyor diyor doktorum😂
Ahuum elifinbeybisi doktoruna grıp oldgunu bıldır kanda cıvit bakıp kan sulandrıcı verıyor . Kilodan korkma ben 7 kilo verdım bide bulantı yoktu .20. Haftadan sonra kilo almya basladım
Delal_ila Mide bulantilardan dolayı 4 buçuk aylık olana kadar devam etti ve üstüne Covid olduktan snra tam kilo verdim. 79 ile hamile kaldım ama şuan 60 kilodayım. Bebeğin saglikliysa kendine dert etme o kadar. 22+1 haftaligiz
Cgdm34 elifinbeybisi bebeğiin saglıklı oldugu surece dert etme canım gercekten her hamıle kılo alacak dıye bır sey yok demek kı vucut yapın kılo almaya musaıt deıl bende cok kılo almadım 6 kılo almısım suan 29 haftalık hamıleyım ☺️
[silindi] elifinbeybisi bende aynı durumdayım 6-7 kilo verdim 14 haftadaym halen daha kusuyorum 1 kilo bile almadım 50 kiloyum şuan zar zor yemeye çalşyorum kusuorum iğreniyorum herşeyden yemek yiyemiyorum diye çoğu zaman ağlıyorum bu çocuk nasıl beslenecek çok korkuyom kızlar sadece süt içebliyorm 😓