gullokumum Dibekli ya maşallah ömrü güzel olsun bebeğinin🙏gözün aydın canım dariisi bize🥰sehirhastanesinde kontroldemiydin yoksa sadece doğum için mi tercih ettiniz. Kontrolsüz hasta almiyolar diye duymuştum öyle mi acaba
Asel-ahsen Ebru_cekin06 bence başa gelince mecbur birşeylerden fedakarlık edecektir.. Sizi de çok iyi anlamış olur çocuk bakmada 🤗 kaç yaşında çocuğunuz ?
Ebru_cekin06 Asel-ahsen 2 yaşında çocum bilmiyorum ozaman gelsinde iste dogum yapince hemen gonderseler eve illa 1 gece kaliyorsun
gullokumum Dibekli inşallah canım ya başka postlarda hep yazmislar kontrolsüz hasta almiyolar die korkuyorum açıkçası. Yakın olsa oraya gidecem kontrole ama bana çok uzak 😴
Ebru0606 Dibekli 40+2 yim ama açıklık bakmadı necati bey hiç cumaya kadar olmazsa yatırırım dedi napmak lazım doğumu tetiklimek için nişan su hiç bişey gelmedi daha
gullokumum Ebru0606 yürüyüş yap canım bolbol su iç, merdiven in cik, hurma ye, sukuat yap… İnternetten egzersizlere bakabilirsin
Dibekli Ebru0606 bende o zaman acilde baktırdım canim en iyisi acile git baktir tetikliyor . Sancim var de mecbur bakıyorlar. Sonra 40+4 te heliz çolak oğlu polikilinikte muayene etti . Çatı muayenesi o gece nisanim geldi .sonra ertesi gün suyum geldi .
1907hatice heyzil06 Amin inşallah 🙏 🤗🤲 yok yinede kesin bişi demediler erken doğum istemıyorsan katlancan dediler doğumla ilgili net bilgi vermediler malesef 🤷♀️