kasimannesi Merhaba hamişler 33 haftalık hamişim çok şükür 🙏 2 hafta önden gidiyoruz ama bunda bi değişiklik olur mu yardımmmm tecrubeliler
Mutlukalp kasimannesi 36 yım 38 uyumlu bebeğim fakat bu doğmasıyla alakalı değil doğum 36 ya göre oluyor 😊
Tgbabsra kasimannesi hahaha bende aynı soruyorum kendime ne zaman doğurcam 35 haftalık 10 gün önden gidiyoruz Doğurayım da kurtulayım diyorum yok ;)
kasimannesi BraAkayBulut canım en son gittiğimde 29+4 de 1700 dü cuma günü gidicem allah izin verirse 2500 olmuştur sanırım 💁🏼♀️ Bi arkadaş aynı tarihte gitti 1250
BraAkayBulut RmeysaAkba maşAllah baya öndeymiş hayırlı Doğum olsun inşallah canım :) çok kilolu olunca da Sezaryen olur falan diyorlar ya
BraAkayBulut RmeysaAkba hayırlısı olsun canım ya Senlik bir durum değil ki bu sen ne yaparsan ya kilo alacaksa alıyor Bebişler almayacaklarsa da yırtınsan almıyorlar .. Arık Doğum şekli de nasip en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah
BraAkayBulut RmeysaAkba ben en son 33 ye gittim 2400 dü şimdi 37 olduk merak ediyorum ne kadar olduğunu bu hafta kontrolümüz var
Gozdeerdem Ultrason a göre önden gitmesi bebeğin erken dogucagi anlamına gelmiyor son adet tarihine göre hesaplanıyor doğum zamani
RmeysaAkba BraAkayBulut kontrollerin arası epey uzun olmuş beni şu sıralar her hafta çağırıyo bebekte iri olunca galiba
Mirayinannesi___ Bizdede ultrasona gore 1 hafta geri cikiyor sasirip kaldim 38 haftalikmiyim yoksa 39mu
BraAkayBulut Mirayinannesi___ ultrasonda ne çıktığının önemi yol canım bebeğinin doğacağı tarih ve bulunduğu tarih sona adet tarihine göre belli oluyor.. ultrason sonuçları gelişiminin ne durumda olduğunu gösteriyor yanı ileri yada geri
BraAkayBulut RmeysaAkba yok canım beni de sık çağırıyor kendi doktorum da şehir dışındaydım o yüzden ilk defa böyle oldu