Sumeyyeky Doktor kese görünüyor çok kenarda dedi cuma günü kalbini duyacağız ama ben mi göremiyorum doktor hemen görmüştü keseyi
Nnanaa Sumeyyeky hiiiç dert etmeyin benim ilk doktorumda böylee garip fotolar verirdi ki atsam dersiniz hani bebek 😂😂 14. Haftada değiştirdim pes ettim 😂nere kol nere bacak hala bakıyorum anlamıyorum eski fotolarına 😂
Sumeyyeky Oznurozdemir kesin o mu neden ortalamamış bu doktor bunu kaç gündür kesin doktor beni kandırdı diye düşünüyordum 🙄
Sumeyyeky Oznurozdemir ne biliyim neler geldi aklıma ya burda da bakıyorum herkesin ultrasonun ortasında ayan beyan görünüyor dedim benimkindebi sıkıntı var heralde 😂😂
Tubatgn Sumeyyeky doktor bana bir usg verdi bebiş hangisi neresi ne inan hala anlamakta zorluk çekiyoruz 🤓
Sumeyyeky Nnanaa ayy valla ayın 20 sinde verdi bunu o günden beri eşimle nerde burda kese diyr bakıyoruz en son dedim heralde ya yok ya biz körüz 😂 sağlıkla gelsinlerde fotoğraflarını görmeyelim napalım 😂😂
Tubatgn Sumeyyeky benimde içime öyle doğuyor ama işte son doktor beni çok ikilemde bıraktı Sağ olsun 🤓🤓 amaan kız erkek fark etmez sağlıklı olsun bebişlerimiz 🌸❤️
Sumeyyeky Tubatgn aynen öyle eşimde şimdiden içime erkek doğuyor dedi halbuki kız çocuk hastası totem yapıyorum diyor sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de kız erkek önemli değil ♥️