alperenimmmmm 8 kilo aldim kalkamiyorum, sofrayi yerden almakta zorlaniyorum yatakta donmekte zorlaniyorum cok mu erken basladi ya bunlar 😂😂 daha 2 ay var fil gibi hissediyorum
istanbulluanne alperenimmmmm Bende 31 haftalik 😀 yere de eğiliyorum dışarda at gibidr koşuyorum hatta pesimden zor yetişiyorlar ne biçim hamilesin sen diye 😀 ki ben 15 kilo aldm 😏
EmelBG alperenimmmmm Aynııııı bennnn 🙈😂😂😂.8 kg aldı. Çokta büyümedi karnım ama bi ağırlık var karın olarak milletin karnı iki metre onunla yaşıyorlar biz hemen tıklıyoruz 🙈😂😂
alperenimmmmm sudamlasi cati agrisi bende baslamadi belki erkendir de bilmiyorum dizimden asagisi cok kasiliyor
alperenimmmmm Maviii ve 3 yastikla birlikte donuyoruz 😂 her seferinde tek tek yerlestir sonra geri don ahh ahh son aylar agirlasiyorsunuz deyince bunlari dusunmemistim
gamzeozer16 Aynı duyguları yasıyoruz ama yer sofrası yapmazsan senin icin iyi olur bende bulaşık yıkarken zorlanıyordum makineye koyuyorum artık ben 45 kilo ile hamile kaldım 65 im suan4 ayımdan sonra aldım kilo ve ekmek tükettikçe fazlasıyla sisiyorum uyku desen yok ☺️ 32 haftama girdim 😌
alperenimmmmm istanbulluanne 62 yle kaldim 70 im hepsi gobekte bir de baldirlarimda egilince sıkışıyor gobek napim 😁😁
alperenimmmmm EmelBG vallahi iyice buyuyunce ayakta uyuyacagiz anlasilan Allah herkesin yardimcisi olsunn valla hem guzel hem zor
alperenimmmmm Sumeyyye ben 6. ayda 4.5 kilo birden aldim istah bi anda acildi bi de 2 ogun yerken 3 ogune cikmistim simdi tekrar 2 ogune indrdim simdilik sabit kilom yoksa ucacak vallahi rakamlar
EmelBG alperenimmmmm Allah kolaylık verir güzel birşey bu hamilelik ben çok sevdim olsun şişsemde sevdim ,tosbiğimm gelicek 🙈🎀
Denizbetul alperenimmmmm bende iki gün sonra 31. Haftama gircem 8 kilo aldım ama öyle bi ağırlık hissetmiyorum inşallah böyle devam.eder daha önümüzde 2 ay var
istanbulluanne Gul_hamad Hayir zorlanmıyorum canm gayet rahat mışıl mışıl uyuyorum 😀 kendi kendime nazar deydircem