sliya30 ldyarse Allaha şükür iyiyim…. Arada bi düğümleniyor karnım bi 5 dakika kadar… Birde yatarken sağ sol dönüyorum sırt üstü yüz üstü yatmayı özledim 😁 midem bulanıyor bir kaç gündür..
ldyarse sliya30 Bende iyiyim işte 😂 mide bulantıları ara ara banada geliyor rennie duo yazmıştı doktorum onu kullanıyorum hafifliyor biraz buhün ödem oluştu el ve ayaklarımda umarım çok şişmez
sliya30 MSultann arada karnım düğümleniyor.. Bazen bacak arka adele çekiliyor uykudan uyanınca bunlar nadiren oluyor bi kaç gündür mide bulantısı var birde uyku da sağ sol dönüyorum sürekli
06nurrrr sliya30 senin 74 sabrın kalmamış benim mi 111 kaldı ve artık sağ salim alayım kucağıma istiyorum bide üstüne babası ekleniyor atarsa 180🙄🤦🏼♀️ baba kız bana işkence etmeyi seviyolar saolsunlar
sliya30 06nurrrr 😂😂 kızım kardeşini sabırsızlıkla bekliyor birde rahat uyumak istiyorum artık gecsin hemen gelsin 😁 hızlı geçiyor kız zaten zaman 111 dediğin ne ki..
Emily37 sliya30 burda 57 gün görünüyor ama sezaryen olacağım için 50 gün sonra kısmetse doğumum olucak🙏