Anneadayi55 Kızlar reglime yaklaşık 5 gün var. İdrarın rengi koyu sarı böyle. Fosforlu bir sarı gibi. Bir enfeksiyon söz konusu değil. Yaşayan var mı? Neden olur acaba
Hulus Anneadayi55 kullandığınız bir ilaçtan olabilir, idrar yolu enfeksiyonu olabilir, beslenme şekliniz bile idrar rengini değiştirir
gurbetcianne97 Anneadayi55 rengi gün içerisinde au içtiğin halde sürekli mi öyle ya da sabahları falan mı?
gurbetcianne97 Anneadayi55 o zaman bi doktora danış canım enfeksiyon olabilir hamilelik belirtisi değil. Rabbim gönlüne göre versin inşallah vardır da idrarla alakası yok muhakkak bi gözük doktora🥰
Meresss Anneadayi55 suyu çoğaltın geçiyor bende yaşadım 2.5 3 litre su içiyorum en az öyle geçti bide meyvesuyu falan içiyosanız yada içtiğiniz ilaç yapıyo olabilir
femme Anneadayi55 benimde 2 gündür baya koyu bi sari ama idrar yaparken yanma yok olma enfeksiyon diyicem 4 5 gündür soğan kuru yapiyorum ondan olabilir mi
Anneadayi55 femme evet bende de yanma kaşıntı falan yok. Zaten enfeksiyon olmadığını biliyorum yeni bitti sayılır enfeksiyon ilaçlarım bu kadr kısa sürede tekrarlayamaz. Sizin soğan suyundan olabilir
mavipapatyaa Anneadayi55 çok mu az su içiyorsunuz. Su eksikliginde koyu sarı oluyor. Cok su tüketimindede (normal olan ) açık sarı