okunmusciklet Kızlar bademciğimin altına kılçık yapıştı çıkarmaya calısıyorum midem bulanıyor çok kustum çıkarayım derken ekmek falan yedim yok bana mısın demiyor resmen yapışmış nasıl çıkarabilirim ya lütfen
Aaaysee okunmusciklet çıkmıyorsa doktora gideceksiniz mecbur,kardeşimin de boğazın da kaldı hastaheneye götürdük hatta özel risk alamayız çıkaramayız dediler devlete acile gittikte çıkardılar cımbız gibi bir seyle
2pasaannesi okunmusciklet bence doktora gidin Allah korusun çıkartmaya çalışırken kendinize zarar verebilirsiniz
Derya0-7 okunmusciklet görünüyorsa kulak pamuğu ile alabilirsiniz. Bende de olmuştu o şekilde çıkardık.
zeeyneep_ okunmusciklet daha dün televizyonda acil servislerine balık kılçığı için gelenlerin sayısı arttı yazıyordu siz bilirsiniz
okunmusciklet Aaaysee sanırım acile gidicem bende deniyorum ama yok çıkmıyor öyle bi yere yapışmış ki
_edakrsu22 Hamileyseniz bebek ve sen icin tehlikeli olabilir riske atmayın bence hastaneye gidin geçmiş olsun
okunmusciklet Oznur663 kız sabahtan beri ysrım ekmek yedim öyle çıkmadı yapışmıştı baya çok şükür cımbızla aldım az önce