Lsvda 35+5 haftalığım fenalardayım. Gece saat başı tuvalete kalkıyorum, aşırı derece yüz terlemesi yaşıyorum. Biraz yürüyüm hemen kemiklerimde baskı oluyor karnım bağımsız bir millet oldu gelmeyin buralar çok fena 😅😅
Merve201119 Gulbeyazozgul 31 hafta 2 günlük oldum valla iki çocukla zaman öyle hızlı geciyorki nasıl geçiyor bende anlamıyorum biri okula gidiyor diğeri kreşe onlar gidince ev işi yemek tempo sonra onlar geliyor onların yemegi büyüğün ödevi derken gece nasıl oluyor anlamıyorum hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza
Esracnplt Gulbeyazozgul ben 18 hafta oldum 3 ay herşeyi yedim şimdi acaip bi bulantı var anlamıyorum.. 2 gündür bel ağrım azaldı artık dışarı çıkar hayata karışırım diyodum bugün bulantıyla başladı.. Allah akıbetimizi hayretsin😒
Asliormanci Gulbeyazozgul bende 15 haftalığım iki haftada 3 kez çamaşırda leke gördüm korkuyorum yaşayan var mı doktor ipne vurdu 1 hafta yat dedi sizce düzelir mi merak ediyorum bebek iyimidir diye bişey olsa anlar mıyım sizce
Gulbeyazozgul Asliormanci bence iki üc defa olduysa bişey olabilir düşük tehlikesi falan baska doktora git
Egemen_ozgur_annesi Gulbeyazozgul yok yavrum valla eşim ile ben toplandık, yerleştirdik zaten kayınvalidem ne yemek yapar ne iş ne temizlik o yüzden hiç çağırmadım yüküm daha da artmasın diye. Annem de doğuma gelecek zaten kadın iki kere git gel yapmasın dedim ama ben öldüm valla bu arada da🤕🤕
hulyaca Gulbeyazozgul Kesinlikle öyle de mecbur kaldın mı yardım istenecek 🫠 çünkü 2 yaşında bir de kıpır kıpır kızım var 🙈 doğuma kadar annemlerin yanında olduğum halde sürekli hareket halinde ve yardım ediyorum ☺️☺️
Esracnplt Gulbeyazozgul bulntı olunca uzun sürüyomuş da ilk üç ay olmadıysa daha da olmaz diyolar. Benim 4. Ayın sonunda başladı koku hassasiyeti ve bulantı. Gerçekten zor