minigiminannesi03 Gulbeyazozgul 13+3 daha yolun başındayız daha çok yol var 186 gun var doğuma o gün gelse kucağıma alsam yavrumu
Bucciemir 38+2 cuma günü nasip olursa sezeryan olarak doğumum olacak üçüncü sezeryanım ama yüreğim ağzımdaa 🥺 herkeze sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim🤲 bu arkadaşınıza da içinizden sağlıklı bir doğum için dua ederseniz çok sevinirim💙
Bucciemir Gulbeyazozgul Allah razı olsun canım🙏 ilk sezeryanımda genel anestezi ile olmuştu çok zor oldu uyanmam. İkinci epidural anestezi ile oldu çok rahattı benim için inş bu da öyle olacak.. mutlaka acın oluyor ama dayanılmayacak bir şey değil Allah’ım inş hepimize kolay doğumlar nasip eder.. sağlıkla kavuşalım 🤲🤲
M_glsm Gulbeyazozgul erken degil mi sizin icin ?😅 1 hafta anne karninda cok fark ediyor. Kaç kilo acaba bebis ?😍
Gulbeyazozgul minigiminannesi03 benimde ne halleder bitti ama keşke tadını cıkaraaydım diyorum sonucta kac defa hamile olucaz ki😂
Sevda87 Gulbeyazozgul 30+3 haftalığız zaman su gibi birtanede 4 bucuk yaşında oğlum var onunla uğraş yemek yap ev temzile derken akşam oluyo hamile olduğumu unutuyorum arada
Gulbeyazozgul Aycakya inşallah yerleşme kanaması falandır canım sen yinede cok dikkat et yorma kendini