gizem3435 Caglatufi dün biz de 12+3 te ayrıntılı ultrasona girdik orda sordum erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Zaten içime de erkek doğuyor doğru olduğunu düşünüyorum. Siz de sorun kesin olmamakla birlikte söylerler.
Kizilicee Caglatufi erkekse hemen gosterebimir pozisyonu guzelse, ilk gebeligimde 11+5 de öğrendik biz erkekti
Erbe Caglatufi yani kuzum cnku bebeğin duruşu pozisyonu çok önemli ilk bebeğim 9 ay boyunca yüzünü bile göstermedi bunda 12 hAftalik doktor kıza benzio dedi
Caglatufi gizem3435 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok heyecanlı bir durum, çok merak ediyorum.🥰
gizem3435 Caglatufi benim de ikinci çocuğum olacak ama gerçekten çok heyecanlı bir durum insan merak ediyor. Rabbim sizin de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
BabyMinor Caglatufi eğer özelde gidiyorsan tahminde de bulunur belliyse de söyler ama devlete dün bana gıcıklık ettiler söylemediler devletse maalesef söylemiyolar
Caglatufi BabyMinor özele gidiyorım evet benim doktor briaz garantici gibi söylemez gibime geliyor amaa söylerse heyecandan ölürüm gibi de 😄
Caglatufi gizem3435 amiiinn cümlemizin inşallah, işin aslı çok önemli değil cinsiyeti ama meraaakk işte 🥰
AsyaveAnnesiii Caglatufi bende geçen hafta 12+5te ikili için gittiğimde tahmin etti erkek diye ama benimde içime hep erkek doğuyor bence doğru 😅