minigiminannesi03 balkizinbebegii teyzemin kızı harici galiba kiz olacak diyorlardı birtek kuzenim bu bebek erkek keseden anlamıştı bende öyle hissediyorum ama bilmiyorum canım demiştim ama oglusum olacak 14 haftaligiz inşallah bu gece itibaren
SahrasMom311216 balkizinbebegii dün gittim öğrenmeye 17haftalıkken. Naz mı yaptı utandı mı bilmiyorum ama göstermedi😂 perşembe tekrar gidecem. Çocuğuma sesleniyorum inşallah yine aynısını yapmazsın yavrum🤣
balkizinbebegii minikmucizemm38 erken tahmin etmiş bence, gerçekten de değişebilir sağlık olsun da önemli değil ☺️🌸
minikmucizemm38 balkizinbebegii kuzu dün gittik 16+5di cinsiyetimiz değişmemiş bundan sonrada değişmez dedi kızımız olucak inşallah😍
balkizinbebegii Senacnl 13 aslında erken de değil geç de değil ama 15 gibi daha kesin öğrenirsiniz. Değişedebilir bazen bacak arasında kordon oluyormuş 🤭💙
Aycahmet1 Kızlar bana da hep erkek dedi doktorum 3 aylıkken. 17 haftalıkken iki ayağıyla genital bölgesini kapatmış 3 kere girdim ultrasona en son % 80 kız dedi detaylıya kadar bekle dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum
balkizinbebegii Aycahmet1 ay kararsızlık en kötüsü.. detaylıyı beklemekten başka çare yok galiba inşallah kesinleşir bi an önce 🤭
3cocukanasi Daba ikili testin usgsinde tam 12 hafta 1 gunluktu ama bebegim 1 hafta önde görünüyordu. Usg sirasinda doktor bakarken cinsiyet görürseniz söyler misiniz dedim. Soyledi sagolsun. Ozelde çektirdim.
Sevimefealp Kaç seferdir kapatıyor bacaklarını yada sırtını dönüyo ama önceki gün doktor vücut yapısından yüzde 80 kıza benziyo dedi değişirmi acaba 16 haftalığız bu arada
balkizinbebegii Ozgeederin aslında benim çevremdekilerin hep kızı oldu 🤭 ben de hep kız duymuştum ama herkes erkek senesi diyor
Konepone_ Haftadayım cinsiyeti 15. Haftada öğrendik bizim de oğlumuz olacak nasipse 🥹 gönlümüzden geçen kızdı ama biz hep erkek hissettik, malum olmuş. Rabbim hayırlı evlatlar eylesin 🥹😍
Asel_meva balkizinbebegii benim de bir kızım var 1 buçuk yaşında ve şuan 22 haftalık hamileyim 15 haftada gitmiştim erkek dedi doktor geçen perşemde yine gittim pipisi var dedi erkek olduğu kesinleşti