Emotion07 Kızlaaarr son 60 nasıl gidiyo hamilelik artık zorlanmaya başladım nefes alıp verirken yürürken yatarken 🙄 Doğum korkusuda sarmaya başladı yavaştan 😐 Bide hazırlıklar bitti mi kıyafetleri yıkayıp ütülediniz mi 🥰
Leylaa3403 Emotion07 bende 31+1 sadece beşiği kurduk kıyatler hastane çantası hazır değil daha benim de bu aralar yorgun uykusuzum birde bel agrım çok oluyor
Arife2736 Emotion07 bugün son 60 düştüm ikinci oğlumu bekliyorum ikinci doğum ilki normal buda normal gözüküyor öylede istiyorum ama korkum var ne olucak nasıl olucak büyük oğlum ben doğuma gidince napicak kardeşini nasıl karşılıcak herşey kafamda dönüp duruyor düşünmeden yapamıyorum hazırlığa gelince ikinci olduğu için abimizden çoğu şeyi var eksiklerimizi de aldık ufak tekek şeyler kaldı çantanızı hala hazirlamadim 34 haftayı bekliyorum sonra hazirlicam herseyimiz yıkandı ütülendi sadece çantanız kaldı sonra ev temizliği yapicam hem doğuma hem kış temizliği olarak hepimiz için hayırlısı olsun
Emotion07 Alley06 Ay şanslısın ben daha hicbirseyi yıkamadım bile ufaktan başlasam iyi olacak ama o gücü kendimde bulamıyorum 😂
NM_mom Yıkanıp ütülendi, dip köşe temizlik yapıldı dün dayanamadım hastane çantamızı da hazırladım 🥲 ölüyorum sandım yorgunluktan kızlar git gide zorlaşıyor yapmak😵💫33. Haftadayım çok zorladım bacaklarım, belim çok ağrıdı
Emotion07 NM_mom Kız zorun neydi hepsini bi anda yapacak dikkat et yavaş yavaş yap çok zorlamadan ☺️🥰 Ah bende seninki kadar enerji yok daha yıkamadım bile 😂
Emotion07 Arife2736 Ya iyi düşünün iyi olsun bence kardeşini severek karşılayacaktır abisi 🥰 Ne güzel şanslısınız ben çalıştığım için hem temizlik hem bebek hazırlığı pek vakit bulamıyorum açıkçası benim ilk hamileliğim doğum şeklim daha belli değil o yüzden bi doğum korkusu oluşmaya başladı yavaştan 😐
Arife2736 Emotion07 ilk doğum deli cesareti diyorum ben nasıl oldu nadil geçti anlamadım bile merak etme seninki de öyle geçer güzel doğumun olur ins
Egekereminannesi Uyumakta zorluk çekmeye başladım göbeğim çok çıkmadı ama bir halsizlik hissi oluşuyor😌Az kaldı ,ilk dönemler mide bulantısından geçmek bilmiyordu günler .Hepimiz sağlıkla kucağımıza yavrularımızı alırız inşallah 🌼🙏⏳
Emotion07 Egekereminannesi Mide bulantısı bende çok yaşadım şimdide ara sıra mide yanması oluyor hayirlisiyla kucağımıza alalım inşallah ☺️♥️🙏🏻