Haticeanneeeee Kızlar bu ay değerlendirdik 10 dan 20 sine kadar gün aşırı değerlendirdik hala da arada değerlendiriyoruz ama bugün test yaptım negatif çıktı adetime 1 hafta var erken mi yaptım sizce kan pıhtılaşması var ilacımı alıyorum folik asit içiyorum 🫶🏻
Bsragrkan Haticeanneeeee aynı durumdayız kuzu … 10 Eylül 20 Eylül arası gün aşırı değerlendirdim ovülasyon da kullandım çift çizgi gördüm 15.16. Eylül de onları da değerlendirdim. Adetime 3 gün var test yaptım yok.. diyorum millet tek günle kalıyor ama işte bir umut ya
Aysse_krdg Haticeanneeeee benim de 9 ekim bekliyorum gün aşırı ilişkiye girdik bizde ovulasyon testi hiç kullanmadım bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız hepimiz 😍
Haticeanneeeee kubraselcuk tamam kuzucum adetim bi geçsin de bari o zaman yapayım şimdi yaparsam üzülürüm 😫😫
kubraselcuk Haticeanneeeee 6 güne kadar gösteriyor o test eğer geç döllenme değilse hayırlısı olsun canım benim
Haticeanneeeee Bsragrkan valla canım bitane çocuğum var o takmaya takmaya oldu şimdi döndük başa bitane daha istiyoruz bakalım hayırlısı bu ay olmazsa bidaki ay çatlatma iğnesi deniycem 😌😌
Haticeanneeeee Aysse_krdg rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏 hala değerlendiriyor musun
Nqhn23 Haticeanneeeee kuzum daha cok erken yapma ben yaptim çıkmadı koskoca 0 gördüm bence bekle ben adetten 1 gun once yine kan vericem o zaman belli olur
Bsragrkan Haticeanneeeee çatlatma iğnesi vesaire nedir nasıl oluyor gerekirse bende istiyorum hiç çocuğum yok mart ayı da 3 aylık bebeğimin kalbi durdu. O güb bugündür deniyoruz ağustos da kimyasal gebelik geçirdim ovülasyon deniyorum .. değerlendiriyorum hiç bir Sağlık sorunu yok ama işte ..
Haticeanneeeee Bsragrkan canım pıhtılaşman falan var mı baktır kimyasallar ve kalp durması ondan da olabiliyor
17papatya Haticeanneeeee benim de 4 ekim pazartesi günü bazı nedenlerden ötürü kan testi vermiştim ve negatifti
Aysse_krdg Haticeanneeeee yumurtlama dönemi her ay değişiliyor bazen adetten hemen sonra bazen tam ortada bazen de adetten hemen önce oluyor o yüzden bu ayı full değerlendirmek istedim