Semilk05 Boncukveannsi üçümüzün sonsuza kadar sürecek bir bağ kurması kalp ben💜’ çok güzel bi mesajdı.
Oznurozdemir Aaaysee hahshshshs aynısı bana oldu. Ortalık karışıktı annemi çok özledim filan diyor dedim sende bi dur bee çocuğum 😂
Efulii Boncukveannsi bunun yeri ayri bende . Esimle tam yemek konusunu konusurken gelmisti acaba şunu yer mi bunu sever mi dogdugunda diye🥰
1fatime_2003 06nurrrr merhaba mən Azərbaycanlıyam Atarsa ne demek biz anlamadık lütfen bilen soyleye bilirmi
Limonluek 8 haftalık gebeyim, bildirimler bana çok saçma geliyor duygusal yerine komik geliyor şahsen, hepsi güzel tabiki ekip iyi çalışmış mesajlar güzel 😊
balkizinbebegii Limonluek ilk başlarda öyle gelebilir banada öyle olmuştu ama bebeği hissettikçe biraz daha manalı gelmeye başlıyor 😊
06nurrrr Boncukveannsi evet tatlım 2 hafta sonra teslim olucak inşallah 🙁 ay amin amin inşallah kızıma da eşime de sağ salim kavusursunuz inşallah 🤲
Fatma0090 Boncukveannsi bana gelmiyor ya bildirimler acık hatta kapat ac yaptım yıne de gelmiyor 🤦♀️
Ersagununannesi Babayla ilgili gelen mesajlar bizi çok mutlu ediyor. Sürece dahil olduğumu hissediyorum diyor eşim. Kahrımızı çok çekiyor hemde daha yolun başında 💙💙💙