Balll Kızlar bebek arabası pusetli olandan hem uygun hem kaliteli var mı bildiğiniz kampanya ya da uyguna alan
Babies16 Balll ben beneto gold aldim 650 ile 750 arasinda fiyatlari. Gayette guzel kullansli 2 arkadasmn tavsiyesi uzerine aldim.ustelik 4 yasina kadar kullanilabilir
Seldaapk Balll bugün aldım e bebekte casual quantum 1300 e düşmüş 1900 den çok kullanışlı ve güzel geldi bize travel sistem.olarak fiyatı da uygun diğerlerine gore
mucizemizibekliyoruzz Balll yoyko elegance travel sistem 1.200 tl ye almıştık çok kullanışlı ve yanında hediyeleride vardı. Hepsiburadadan aldık
aslhnyz Chicco liteway plus al canım pusetiyle birlikte 1000 civarıydı e bebekte baston ve normal arabanın arası bir araba baston gibi hafif ama tam yatabiliyor puset de takılabiliyor tek harekette katlanıp açılabiliyor görümcemde var çok memnun ben de ondan almak istiyordum ama eşim büyük tekerleklilere heveslendiği için chicco urban aldı geçen açtık baktık o kadar hantal ve teferruatlı ki daha kullanmadan soğudum arabadan açıp kapatması bir eziyet ama diğeri çok güzel kesinlikle tavsiye ederim 😘
Seyma18 Seldaapk yani 9kg falan çok teşekkür ederim 😊 ben Casual vista trona baston modelini alacaktım ama eşim beğenmedi zaten oda 8kg civarı pek fark yokmuş 😊