Sinemkaya43 fs2015 teşekkur ederim canım doğumum güzeldi ama şuan çok acı çekiyorum kabız olmuşum dikiş yerlerim çok acıyor
fs2015 Sinemkaya43 lavman yapabilirsin canım dikisliyken kabızlık çok zor oluyo kendim yapmış gibi sevindim cidden ya🤩 beraberdik seninle dua etde bende yapayım biran önce 🤭
Sinemkaya43 fs2015 inş en yakın zamanda sağ salim bir şekilde kucağına alırsın bebeğini canım lavman nasıl yapıcam?
Sinemkaya43 fs2015 internetten baktım lavamana bunu dün ebe doğumdan önce yapmıştı şuan dikişliyim korkuyorum yapmaya
fs2015 Sinemkaya43 inşallah canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 eczaneden alabilir eşin lavmanin ucunu hafif yağlayın makata sıkın çok rahatlatıyor
Sinemkaya43 fs2015 8 dikişim var canım iç tarafta ve dış tarafda Hanki yöne olduğunu bilmiyorum cesaret edip bakamadım
Meraliso Sinemkaya43 sütüne Bi sıkıntısı yok muymuş onu Bi sorar mısın canım druna ben çok kötüydüm aldırdım üstünde sekiz saat süt sagilip atılması gerekir yazıyordu vazgeçtim yapmaktan zararı yoksa aklımda bulunsun
fs2015 Sinemkaya43 çok korkmamaya rahat olmaya çalış canım kuru tutarsan çok çabuk iyileşir inşallah 🙏🏻
Sinemkaya43 fs2015 inş canım doktor günde bi dafa batikonla temizle dedi eczaneden gazlı bezle batikon alıp temzilicem 🤍