Selam anneler 23 Eylül de kızım oldu,burada çok okurdum sezaryen doğum hikayelerini bu yüzden bende yazmak istedim,38+5 de planlı olarak doğum yaptım,sondayı bana oda da taktılar,ben kendimi çok kastığım için biraz acıdı ama çok aman aman Bi ağrı değil,sonra damar yolu açıldı kan alındı ve ameliyathaneye indirildi,belden iğne oldum inanın hiç acimadi,damar yolu daha agriliydi diyebilirim,sonra uyustum ve ameliyat yarım saat kadar sürdü,sadece dokunmalari hissettim ve ben normalde çok korkarım ve ameliyat çok kolay geçti çok şükür,bebek çıktıktan sonra 20 dk da dikildim ve odaya alındım,1 2 saat sonra hislerim gelmeye başladı,adet ağrısının şiddetli ağrısı gibi Bi ağrı,düz yatarken iyiydim dayanilmayacak gibi Bi ağrı değil yani ama hareket etmesi sıkıntıydı benim için,akşam 8 de ilk kalkışı yaptım vee çok zordu yere hiç bakmadım ve yuruyemeyecegim sandım,koridorda Bi tur atınca rahatladım,inanın sanki hep o ağrı kalacak gibi oluyo ama hiç öyle değil Rabbım güç veriyor,hatta 2 tur attım ilk kalkista,sonra geri yattım ve gece kendim istedim yürümeyi,ağriniz hemn geçmiyor ama yürümek iyi geliyo,neyse sabah oldu ağrı kesici verdiler ve yine yürüdüm,o gün 2 de çıktım hastaneden,doktorum parol verdi günde 3 tane içiyorum,yatıp kalkarken zorlanıyorum,ama gün geçtikçe ağrı azalıyor,şu an ağrı kesici içtim yavaş yavaş yürüyorum,sandığım kadar zor geçmedi diyebilirim,sezaryen olacaklar kalbinizi ferah tutun zorluk ağrı illa ki olacak ama hepsi geciyo,kızımın kokusu dünyalara bedel,tavsiyelerim kayısı komposto yapın alın yanınıza benim ağzım ilk geceden çıktı, 2. Gece büyük tuvaletime çıktım ama hep sici ve çorba tükettim,lansinoh krem bende pek işe yaramadı doğumdan 2 hafta önce sürmeye başladım,emzirirken çatladı biraz su an ağrılarım var,hepinize kolay doğumlar diliyorum