Fatostrk Mrb geçtiğimiz hafta lekelrim oldu doktora gittim duruyor dedi haftaya tekrar gel dedi .sizce kese gorunmesi gerekmiyor mu yada normal mi bişey demedi bende çok soru sormak istoyor um .çünkü hergün mesaj atıyorum ilk gebelik ondan bi de çok stres ediyorum .siz kaç haftada keseyi gördünüz boş gebelik olsa kaç haftada belli oluyo korkuyorum bişey olmasından
Nisam2008 Fatostrk ben 7 haftalıkken görmüştüm çok normal korkmana gerek yok cnm lekelenmede olabilir yerleşme lekesidir diye düşünüyorum adet sancısı gibi sancılarında başlayabilir çok normal 😊
Feeling07 Merhaba bende 6+3üm. 5+6yken keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışınıda duyarız dedi bakalım. Ama kese geç görülebiliyo korkma benim 4+5te beta hcg 6bindi ama kese gözükmedi
OgretmenEva 6+3 te vajinal ultrasonla görmüştük hem bebişimizi hem kalp atışlarını ama geç döllenme olabilir doktorunuzun söylediklerini dikkate alın gerisi boş 😊
Fatostrk Haftaya cuma randevu verdi inşallah görürüz kalp atışını da duyarz bnde hiç kusma falan da yok normalmi kii