Ysmn5836 Kızlar cuma gününe az kaldı 🤭 saat 11 de doğum var mınnaklarim gelicek sağlıcakla insallh 🤲 duaya ihtiyacımız var sadece 🤲 tek yumurta ogluslarim 🫢
Bebekdelisi Ysmn5836 canım saglıkla kavuş inşallah kaç H alıyor doktor bılmıyorm ama dilerim kokularıyla kendıne gel kucakla bızlerede dua et♥️
Essraanil Ysmn5836 ah canım sağlıkla al kucağına kuzularını bizlere de dua et ne güzel haftalara gelmişsin o günleri görürmüyüz😍 11+2 tek yumurtadan selamlar😄👋🏻
Ysmn5836 Essraanil hiç dert etme canm bizlerde hep aynı şeyi düşünürdük ama Allah’ın izni ile geliyoruz ve rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı nasip eylesin 🙏🙏
Miniktirtil Sende mi brütüs demek istiyorum 😅😅 sizler gidince beni bi panik sarıyor anlatamam 😂 sağlıkla al canım inşallah kucağına 🤲🥰
Demetarga Miniktirtil niye panik sarsın canım ben çok mutlu oluyorum tek yumurta ikizlerini görünce 🥰 biz daha 29 haftadayız senin kaç canım az kaldı demi😍😍😍
Miniktirtil Demetarga dogurucam diye panik sariyo kuzum niye olsun yoksa seviniyorum tabiki 😂 dün kontrolüm vardı bebisler dönmüşler tabi doktor daha pozisyonlari tekrar değişebilir dedi. Benimde 32+4 oldu bi aksilik olmazsa 35 ya da 36 da alicam dedi iste 🤦🏼♀️
Gny18 Ysmn5836 son 1 gün 😍 Allahım sağ selamet kucağına almayı hep beraber evinize dönmeyi nasip etsin. 💙💙
Ysmn5836 Gny18 amin canım benim 🤲 sabaha kadar uyumadım heyecandan yav sanki dierlerini ben dogurmadim 🫢🫢 acaba zaman aşımına uğradım ondanmi olsa gerek 🤭🤭🤭🤭
Gny18 Ysmn5836 ondandır kesin. Araya azcık zaman girmiş 🫣😆 bende gece uyumadım mesela nöbetteydim gazları olan 2 bebe vardı yanımda uykulu halimle hayatı sorguluyordum 🤣 bi kaç gün sonra sen 😍
Ysmn5836 Gny18 seni takipteyim biliyorsun 10+2 haftalıkken baslamisdimm🤭🤭🤭🤭 kopyayı senden çekiyorum🫢🫢
Gny18 Ysmn5836 dewamde canım 😍 saatler kaldı kavuşmanıza. Pozitif doğum hikayeni paylaşman dileği ile çooook ❤️❤️❤️❤️❤️
Essraanil Ysmn5836 canım ne yaptın merakla yazmanı bekliyorum sağlıkla kucağına almışsındır inşallah bebekler nasıl sen nasılsın ? Hadi yaz da umut ol bize😍🤲🏻