BebelottoooveAnnesi Merhaba kızlar prego park yatak mı daha iyi yoksa elele madre model park yatak mı hangisi daha kaliteli ve kullanışlı fikirlerinize ihtiyacım var
Ezgi_hsyn BebelottoooveAnnesi nasipse bende elele madre olanı alcm kendi sitesinden alınca yatağı hediye ve 150 TL uyguna geliyor hatta nevresim yorgan ve sus yastiklariyla 350 TL olan set 295 TL oluyo sepette nasipse 1 haftaya sipariş vercm çok ön yargıyla bakıydm park yataga videoları görünce sevdim kötü olması da sanmam maddi anlamda iyi bir ücreti var
4peynirlipizza BebelottoooveAnnesi uyku setini tavsiye etmiyorum ama bana mantıklı gelmedi yorganin ölcüsü birebir yatakla aynı altina sermeyecegiz ki uzerine serecegiz cocuk da put gibi yatmayacagina göre mantiksız geldi.
Betulxxx BebelottoooveAnnesi elele masçdre aldım daha kullanmadım ama yatağı çok ince gerçekten. Uyku setini de arkadaşım almış Elele den memnun kalmamış iade etti. Beşik güzel ama
BebelottoooveAnnesi Ezgi_hsyn evet kendi sitesinde daha uygun ama kalite açısından hangi marka daha iyi acaba hangisi daha kullanışlı uzun süre kullanılabilsin istiyorum
4peynirlipizza pheobebuffay ben de aldim daha kullanmadim.ama hayir yatagi iyi bir sey degil simdilik reflüyle idare edicem sonra yataş twiny alıcam. Görseli atarim simdi.
pheobebuffay 4peynirlipizza çok teşekkür ederim evet gördüm bence de iyi değil nefresim takımı da aynı fikirdeyim sadece park yatak iyi gerisi çöp sanırım
BebelottoooveAnnesi 4peynirlipizza sorun değil canım bende ilk başta internetten eleleye baktım sonra geçen gün civilde prego markasının anne yanı park beşiğine canlı olarak baktım hoşuma gitti ikisi arasında kararsız kaldım
4peynirlipizza pheobebuffay evet öyle malesef, dönencesi de pek iyi bir sey degil alt açması güzel bence pratik olur mu fikrim yok ama yine olsa yine bunu alirdim kumaşı, iskeleti kaliteli oldugunu belli ediyor.
Betulxxx BebelottoooveAnnesi yok canım yinede madre mantıklı geldi bana çünkü. Taşıma kapasitesi falan daha iyi gibi. Beşik güzel yani . Trendyol dan alıp başka yatak alabilirsin içine
BebelottoooveAnnesi Betulxxx prego markasını aldım içinede pamuk yatak aldım ☺️ Kalite açısından kumaşı filan kendini belli ediyor daha kullanmaya başlamadım ama görünüş olarak daha kaliteli duruyor ☺️