2 kedim var, aşılarını tam yaptırır, kedinin kumunu temizlerken aşırı solumazsanız, ve kumuyla temas etmeseniz bile temizlikten sonra iyice yıkarsınız elinizi kolunuzu hiçbir sey olmaz Allahın izniyle. Yine de eşiniz temizlerse daha da iyi. Kediler sürekli yanımda karnima yaslanıp yatıyorlar, sarılıyorum öpüyorum hiçbir sorunum olmadı. Yani siz temiz olursanız onlar zaten temiz hayvanlar hiçbir sorun olmaz miiiis gibi de güzel enerjiler yollarlar karnınızdaki bebişinize. Dışkıyla temas etmeyin ve kedi aşılarını ihmal etmeyin alın koynunuza yatırın hiçbir şey olmaz 😊 dışarıda iyi yıkanmamış bir salata yediğimizde, ekmek arası fastfoodlarin içine yıkanmadan koyulan marullar, disardaki tatlilara ve yemeklere iyi yıkanmadan koyular çiğ sebze meyveler, etli tavuklu yemek yaptığınızda ellerinizi güzel temizleyemeden yemek yediginizde, çiğ kalan salam sucukda vs hepsinde kedilerden daha fazla tehlike mevcut 😊 kediler yaratılış gereği kendilerini dillerindeki özel sıvıyla tertemiz ediyorlar saatlerce yalanip temizleniyorlar evham yapmayın ama temkinli olun 😊