Nrdnot Son adetim 8 eylülde başladı. Beklenen adetim 6 ekim şuan test yapsam çıkar mı? Biraz alt karnımda sertlik ve şişlik var bugüm de hafif baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum cevap verirseniz çok sevinirim :)
hemsiree Nrdnot henüz erken yani varsa bile çıkmayabilir ve moraliniz bozulur bence gününüzü bekleyin 😊
minnos6 Nrdnot bence biraz bekle olurda çıkmaz moralini bozarsin gec döllenme fln olmuştur yapmak istersen yap yine ama negatif cikarsa üzülme erken çünkü
Semanurs Günün herhangi saatinde kaset test yapsam kesin sonuç verirmi son 2saattir vücuduma hiç bir sıvı ve katı alımı yapmadım
323832 Nrdnot adete 8 gun kala silik çıkmıştı ama ben 2 gun oncesi kan vermistim suphelendigim icin 7.7 cikmisti
Anneheycani 323832 cnm senin sadece yumurtlma zamanı ilişki yaşayıp daha yaşamamanın bi sebebi varmı gebelik olsun diyemi böyle denedin
323832 Anneheycani sebebi yok gebelik olsun diye yumurtlama zamanina denk getirdim acikcasi denemek istedim sonrada iliski olmadi
323832 Anneheycani zaten iliskinin uzerinden 7 gun gecince siddetli kasik agrisi yasadim şüphelenmistim eşim israrla hamilesin diyordu 3 gun sonra da kan verdim 7.7 cikti adetime de 10 gun vardi daha adete 1 gun kala da 987 ye yükselmişti
Anneheycani 323832 heh işte bunu soruyorm canım yani yunurtlamada direk kalınıyo diyemi denemek için bitek ozaman oldu bidaha olmadı
Anneheycani 323832 birde 10 gün kala çıktığına göre adet bitimi hemen yunurtlama olmuş sanırım değilmi