qzm2022 Kızlar hamileyken genel anestezi alıp ameliyat olan var mı ? Sonrasında bebeğini sağlıkla kucağına alan var mi veya etrafinizda böyle olan insanlar varmiydi ? 2 gündur çok kötüyüm iyi şeyler duymaya ihtiyacım var bebeğime birşey olsun istemiyorum 😪😪
Ahuum qzm2022 ne ameliyatı olcaksın o önemli. Ben ıkı kere genel aneztesi aldım . Serklaj için . Sorun yok
eyoli qzm2022 arkadaşım apandisit ameliyatı oldu. Hala hamile ama doktor kontrollerini yaptı bebek iyi bir sorun yok çok şükür
Baymehal qzm2022 csnım doktor zaten sana göre anestezi yapar prenses doğumu bilşrmisin bilmeme ama onda da anestezi veriyorlar ve bebek doğuyor kaldı ki tiroid için hiç bişey olmaz 🤗
qzm2022 Ahuum Tiroid ameliyatı olmam gerekmiş sonuçta anestezi alıcam bebegimi etkiler diye dusunuyorum doktorlar da kesin birsey diyemiyor etkiler veya etkilemez anlaminda 31 haftalık gebeyim beklersem bana zarar olurmuş
_aysenur8mikail_ qzm2022 kuzum zaten az kalmış pek bi zaman yok ki bunun için çocuğunu riske atma bence doktor da kesin konuşmamış nede olsa
qzm2022 Baymehal inşallah canim çok saol yorumlariniz boraz da olsa rahatlatiyor Allah razi olsun hepinizden