glnr_21 Kızlar İstanbul’da olupta perinatolojiye devlette randevu bulan var mı en son özelde yaptırıcam
Didmin glnr_21 çok zor devlette bulman mecbur özele gidiyorsun bht klinikte Zuhat acar var ii bi doktor
Ummu_gulsevinc glnr_21 özel erdem Hastanesi’nde 850 TL ye yaptırdım ben devlette randevu bulmak imkansız gibi birsey
Nursl7 @glnr_21 maalesef devlette yok önümüzdeki aya kadar ben riskli olmadığı için radyologa yaptırmıştım bakırköyde fiyatı uygundu
Didmin glnr_21 bht hastanesi diye geçiyor halkalı tarafında araçla gitmiştik orda doktor ya 1000 tl ydi
Ysfgl_3003 Valla bende bulamadım annemlere geldim özel doruk tıp merkezi 5 dk baktı içime sinmedi ama mecbur bir ay devlette bulamadım valla rezil bir ülkede yaşıyoruz
Snnggll Ysfgl_3003 merhaba özel doruk tıp merkezi dediğiniz örnek mahallesinde olan mı acaba, benim annemde orada oturuyor bende Oraya fiyat soracaktım yorumunuzu gördüm. Memnun kalmadınız mı.
Aden58 glnr_21 merhaba acaba muayene oldunuzmu o hastane banada yakın medipol 1300 TL gibi bir fiyat verdi pahalı geldi baya
Nursl7 @glnr_21 ben en son 2 sene önce yaptırmıştım o zaman 300 TL verdim ama şimdi arayıp sorduğumda 400 TL dediler
glnr_21 Aden58 hayır randevu aldım ben cumartesi gününe ama bir arkadaş Bakırköy’de radyaloga 400 e baktırmış
tecrubesizanneadayi12 Melistkr2 merhaba bende gebzede oturuyorum gittiniz mi acaba memnun kaldınız mı nerede yaptırdınız detay verir misiniz acaba 🙈
Nursl7 @glnr_21 çok iyi bir doktor en az yarım saat baktı hatta tekrar tekrar kontrol etti internette bakırköy uzmanlar tıp merkezi diye arattığınızda çıkıyor numarası
glnr_21 Nursl7 tamamdır teşekkürler acaba renkli bebeği gösteriyor mu renkli ultrason gibi ve kağıt veriyor mu