tontonhanim umutsuzmom Zeytin yağlı yaprak sarmam vardı dünden poğaça ve biberli ekmek yaptım çay ile yeterli olur çay saati gibi elmalı turta ve muhallebili pudingli tatlida yaptım bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür 😂
tontonhanim Kleopatra- aman aman iyi yapmışsın stres yapma bende heyecalandim ya sanki ben dogurucam😂 yarın minigin kollarında buraya pozitif doğum hikayeni yazarken düşün 😍 şimdiden analı babalı sağlıkla büyüsün
Siracinannesi umutsuzmom napayim küçük bebeğim var nerde basit şeyler onu yapıyorum 😂 sizede şimdiden kolay gelsin 😂
tecrubesizanneadayi12 umutsuzmom etli yaprak sarma Tarhana çorbası Kendime biber dolması eşimede nugget kızartacağım
cahillesohbetikestim umutsuzmom zeytinyağlı yaprak sarma tas kebabı var yanına bir çorba yapıcam ama karar veremedim 🥰🤭
umutsuzmom Kleopatra- ayy nasıl heyecan vardır şimdi yaa ben bile sizin bu yorumu okurken stres heyecan yaptım Allah kurtarsın inşallah ❤️
Kleopatra- umutsuzmom Fazlasıyla heyecan var evet. Korkuda bir yandan tetikliyor alttan alttan.😂 Amin inşallah.🌹
tecrubesizanneadayi12 umutsuzmom pek içime sinmedi ama başka seçenek yok bugünlük eşim yer mi yemez mi bilmiyorum 😄artık kendi bilir