Misketlimonu Merhaba ilk defa yaziyorum.39+5 deyim bebek hala ters.esim oflu. Annesi geldi iki gün önce. 37.haftaya kadar ise gittim gücüm yettikce temizlik yaptim hic yemek yapmayi aksatmadım. Geldiginin ertesi gunu dip kose temizlige giristi zaten gecen yil evlendik kislari buraya geliyolar kalmaya yatak odasi var evde.baharda. da trabzona gidiyolar. Neyse ilk ayri ev istedim sonucta bende calisiyodum gecinebilirdik rahatca. Ama istemedi hatta konuşmadi benle.ben memurum esim ozel sektorde .hic sorun etmedim kayinvalidem sorun etti kiskandi hatta araba aldilar onu odetmek istedi her ay biner tl aldilar .simdi geldi ev pis elinden bi bardak cay icilmez güzün seneye cikin evimden diyor telefonda her konustuguna beni şikayet ediyor almayacaktım da oglum aldi da.sancim gelmiyor diye sucluyor korkup doguramiyor diye.halbuki ecel ve dogum saati bellidir o gelecegi zaman bi sn de olsa beklemez.bugun. dogum cantami alip gitmek istedim bebegim icin sustum
Suhus000 Misketlimonu ay cnm ya bnm anlamıyorum ki bu kayınvalidelerin sorunu sanki o hiç gelin olmadı allah akıl versin ne deyim uzak durmaya çalış hoplatma sinirlerini boşver ya
Ygmr0334 Misketlimonu allaha dua et canım hepimizde aynı sorunsal mevcut ama kocamın anasıdır der susarım elbet sustugumuda kocam bir gün görür ve kimin ne olduğunu oda anlar üzülme rahatlatıcı müzik dinle süre oku ilahi dinle bebginle konuş
Nurbursa Misketlimonu allah o dilini felç etsn o kadının öyle sinir oldum. İnsanı hamile hamile beddua ettiriyor ya