[silindi] Az önce post atmıştım gebelik testim silikti kan vermeye gittim hastanenin karşısında eczane vardı tekrar bi idrardan yapayım dedim böyle çıktı🥹Üstteki ilk test alttaki az önce yaptığım test🥹Kan sonucumu bekliyorum ne olur dua edin🥲🥹 https://resimyukle.io/r/2fNOAIGHHY
irem01 [silindi] sonuç 5 dk içinde mı çıktı 😊 baya pozitif işte hayırlı olsun 🥰 inşallah kanda da görürsün kesinleşir 🥰
[silindi] irem01 Evet evet 2 3 dakika içinde oldu şoktayım inanamıyorum 🥹 1 buçuk yıldır evliyim bir dusugum var çok istiyordum 10 ay olacaktı neredeyse umudumu kaybetmek üzereydim 🥹
yldz_tugce Benimde ilk yaptığım test böyleydi, sonrasında da kan verdigimde 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim 🥲 Rabbim kulağınızı boş bırakmasın, inşallah sevinçler yaşatsın size 🌸
Mucize3370 [silindi] kuzum gözün aydı bebişin geliyor benimde böyleydi silik çıkmıştı kan sonucunda hamile olduğumu öğrendim 6 sene sonra gelen mucizem oldu
mavipapatyaa [silindi] kiz pozitif pozitif 10 tane daha yapsan ayni sonuç ☺️☺️😍😍 hadi hayırlı olsun ☺️
Serkuz [silindi] var gibi inşallah vardır ❣️❣️❣️kan testinin sonucunu da yazarsın çok tebrik ederim ❣️