Sare19 Kanala girince ne zaman gelir tahmini ? Bugün doktor kanala yerleşmiş baya aşağıda dedi henüz açıklık yok ama ne zaman gelir sizce 38+2 deyiz
Fadimk Sare19 benim açılma var ilerleme yok 38+4 belirti de yok o kadar adapte oldum ki yalancı sancıları bile anlayamıyorum
kuzeymomsss Sare19 35 haftalıkken kanala girmişti ve açıklık vardı. Doktorum her an gelebilir sürekli yat demişti. Sezeryan planlanmıştık çünkü, 37 haftalıkken de doğum yaptım
Melinya Bende 38+1 deyim. 35 ten beri çocuğun kafası aşağı dönük. Kanala girdi gibi bişi demedi ama bende çok merak ediyorum hergün gelse diye bekliyorum. Bişi sorcam kanala girdi demiş ya doktorunuz, hissediyo musunuz aşağıda olduğunu nasılsınız fark ne
Sare19 Melinya geçen hafta gittim kafası çok yukarda dedi ben normal doğum istediğim için egzersiz önerdi yapabildiğim kadar yaptım dün eşim karnın bir garip daha aşağıda duruyor sanki dedi bugün gidince doktor karnın düşmüş dedi kontrol edincede baya aşağıda dedi benim farkettiğim kaburgamı itiyordu o rahatladı ama bence yeni oldu daha dün falan
Sare19 Fadimk bende bel ağrısı yaşıyorum iki gecedir ama o kasıklara vurma durumu yok zamanla mı artacak acaba her gün bugün gelecek mi diye yatıyoruz resmen 😅
Sare19 kuzeymomsss banada her an gelebilir hareketi artır dedi hafta itibari ile umarım yakındır gelmesi 🤭
Melinya Sare19 egzersizler nelerdi, bende biraz yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum başka masaj vs yapmadım. Kasıklarımda çok ağrım oluyo sabahları. Ama karnım öyle çokta inmiş gibi gelmiyo bana. Aslında indi muhtemelen çünkü midemdeki baskı azaldı eskiden çabuk doyardım çünkü şimdi doyma eşiğim yükseldi 😅😅😅
Sare19 gulcinsarikaya_ squat plates üzerinde zıplama 0-8 hareketlerini yapma özellikle perine masajını yap dedi duşta sıcak su tutmak karın ve bel bölgesine
Sare19 Melinya squat merdiven inip çıkma plates üzerinde zıplama 0-8 hareketleri perine masajını özellikle önerdi. Benimde indikten sonra otururken bacaklarıma karnımın değdiğini farkettim masada yemek yerken 😂
Melinya Sare19 Ay evet oturunca sanki çocuk bacaklarıma tekme vuruyo gibi oluyo kasıktan yumruk yiyorum 😅 bide bugün karnım çok gerildi çok zorluyo sanki artık sığmıyomuş gibi hissediyorum aşırı daraldım böyle pozisyon değiştirdikçe o karnım cart diye ortadan yırtılcak sanki
Sare19 Melinya çoğu bitti azı kaldı diyelim 😅 benim ilki sezeryan bunda normal deneyeceğim inşaAllah o sebepten 40 a kadar gelmezse bekletmeyecek doktor maksimum 2 haftamız var 🙈🙈 sizin doktor ne diyor
Melinya Sare19 benim ilk, cuma kontrolüm var bakalım. Doktor en son herşey normal bebenin keyfini beklicez demişti 😅