sudamlasi Mrvkzgdnl doğum yapmadım sezeryan olcam büyük bedeni aldım belinden kayma diye bişey olmuyo tamamen lastikli😊
Kizannedi Mrvkzgdnl canım ben büyük beden aldım cok rajat lastikli oldugu için tam oluyor bide cok rahat etceğin bişey kesinlikle al ben hala kullanıyorum doğum yapalı 1 gafta oldu
Mrvkzgdnl sudamlasi bilemedim canım 38-40 beden bir de büyük boy 42-50 beden var. Normalde 38 beden giyiyorum 42 beden üstü büyük mü gelir ki acaba?
sudamlasi Mrvkzgdnl büyük küçük gelme olayı inan ki yok benm de bedenim 38 çok kararsız kalmıştım alırken sonrada dedim küçük geleceğine büyük gelsin rahat ederim iyi ki öyle yapmışım belimi bacaklarımı tam sardı sıkı bi lastiği var baya da konforlu😄
Zeynozeyyo Bende henüz doğum yapmadım ama en büyük beden aldım 34 haftalığım sezaryanda da normaldede rahatlıkla kullanılır bence bayagı kocaman
Rumeysaylz Bende en büyük bedenini 42-50 olandan aldım burada bazı yorumlarda görüyordum ne kadar zayıf olsanız da büyük beden alın diye tavsiye ediyorlardı inşallah problem yaşamam 34 +4 haftalığım 49 ile hamile kaldım şuana kadar 6 kilo aldım acaba çok mu büyük gelir 🙄🤔