Cileklipizza izobellaaa-_- allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım 🌸resim hamileliğinin son günlerini yaşayanları anlatıyor 🤦🏻♀️
izobellaaa-_- Cileklipizza evet canım son 6 gün ve geçmiyor yani aslında hangi gün belli değil uygulamaya göre 😀
Cileklipizza izobellaaa-_- bizimde son 10 gün akşama da ben totem postu açayım bakalım kim doğurcak 🤣🤣
K-bra1 izobellaaa-_- bende 38+2 bende de durumlar öyle ilk gebelik bakalım hayırlısı ile ne zaman gelecek
Cileklipizza izobellaaa-_- ben kime hangimiz önce doğurcaz desem doğurdu sanırım sende önce doğurcaksın 🤣sağlıkla gelsinlerde sorun yok 🌸
izobellaaa-_- Fadimk ben her sabah bi uyanıyorum suyum gelmiş sanıp sıçrıyorum düşün. Kafaya takmışım 😂😂🙏
girl_boy_annesi izobellaaa-_- seni en iyi ben anlarım kızçemi 39+4 de doğurdum gelmeye niyeti yoktu hala suni sancı istedim ebe kendi sancını beklesen 42. Haftada anca doğururdun demişti sabret gelecek inşallah 🥰🤲🏼
Oznurozdemir girl_boy_annesi bende öyle. Cuma 39+4 oluyorum. Suni sancı ile doğum başlatılacak. Beklemeye tahammül yok😅
izobellaaa-_- Fadimk evet gece hiçç bir sorunum olmuyor ama 3 de uyuyorum sabah 8 de ataktayım bebeğe alıştırma mı acaba 😀😀🤦🏻♀️