Mnlya Kızlar bebegınızın yuzunu net gordunuzmu gelıişmiş oluyormu vok merak edıyorum ordakı doktormu sıze soyluyor herseyı yoksa ayreten kendı doktorunuza cıkıyormusunuz cok merak edıyorum :)
Muhammedamine Mnlya 22+3 de girdim detaylıya yüzü netti ama ne kadar net olabilir yağ dokusu yok büyüdükçe dahada netleşiyor 30 haftadan sonra daha net olur
sudamlasi Mnlya detaylı ultrason da göstermedi bana Dr um bi kaç saniye renkli gördüm şimdi uzaylıya benzıyodur dedi 25.haftamda gösterdi hemen babasına benzıyo dedi fotoğraf çektirdi😍
Korkmazsevvaal Mnlya bizimki yan duruyordu sadece yan profil görmüştük ama pek belli olmuyor daha küçük oluyorlar o zman.internettekiler daha ilerki haftalarda çekilmiş olanlar diye biliyorum ben.
Korkmazsevvaal Mnlya benim radyoloji uzmanı çekip rapor hazırlamıştı.kendi doktorum yorumlamıştı canım
Mnlya Muhammedamine ınternetten bakıyorum toplu oluyo yuzu bebişlerın ama hıcmı bellı olmuyo kıme benzedıgı falan 😀
Muhammedamine Mnlya yani belli oluyor tabiki ama daha değişecek yani erken bir hafta yani yağ dokusu gelişicek ağzı burnu belli tabiki