Aysegul123Defne Göğüslerinizde aşırı hassasiyet oluyor hanımlar ilk başlarda ona dikkat edin ben öyle tahmin etmiştim resmen taş var gibi konsutugum çoğu kişide de öyle olduğunu söylediler
Tamarix Mfyy insallah bakalım sabahları çok oluyor kasık ağrım adet olacakmış gibi uykudan uyandırıyor sonra uzanıyorum öğlene kadar sonra sızı sızı normal
Tamarix Mfyy hayır geçen ay rahim filmi çekildikten sonra 4 gün geciktim ilk iki gün pembemsi kırmızı geldi sonra birden bi attı bi anda 5-6 pıhtı yani inanamamıştım
poyrazin_annesi28 Tamarix Benim adet olucakmis gibi kasıklarımda ağrı ve vücutta şişkinlik oldu. Goguslerde ağrı. Test yaptım çift çizgi. 1 gün geçti bugün de kan verdim sonuç bekliyorum
Zeynep_aslkn17 Tamarix yaptım ama adetten önce oda tek çizgi çıktı bilmiyorum bir gün gecikti umitlendim çünkü bende asla gecikme olmazdı
Tamarix Mfyy temiz sorunsuz çıktı zaten ilacı verdiklerinde hasta bezi dolmadı bile azdı 2 saat falan ağrı sızı sonra yok
Tamarix Zeynep_aslkn17 bende de işte olmuyordu gecen sene şubattan beri 28-29 geçen ay rahim filminden sonra 4 gün gecikti 2 gün leke sonra bir anda 5-6 pıhtı falan