S1_ Kızlae 16 haftalık hamileyim bugün sabah ilk kez sarı yeşil bir akıntı ile hafif bir su geldi daha öncede daha önceki haftalarda da hafif akıntım oluyordu ama doktor normal demişti sorduğum da kahverengi ve kanlı olmadığı sürece problem olmaz demişti ama bugün hem su gibi ıslaklıkla yeşilimsi bir akıntı olunca endişelendim cuma günü de doktor kontorlüm var
cimcimemmmm S1_ enfeksiyon diye düşünüyorum. O bahsettiğiniz su da sivi şeklinde akıyor bende arada olduğu oluyo😶
Rapunzelinanasi S1_ benim de son haftalarda yeşil akıntı oluyordu. Doktora akıntım var dedim normal dedi yeşil ama dedim enfeksiyondur o zaman fitil verelim temizlensin dedi ilaç verdi ki fayda da sağladı akıntım geçti. Bence tekrar belirtin ayrıca suyu da her ihtimale karşı eczaneden turnasol alıp test yapın 🙏🏻
S1_ cimcimemmmm evet normalde olmazdı enfeksiyon ama hamilelikte nedense artık oldu ve cinsellikte yok, ben de öyle düşündüm doktoruma söyledim ilaç vermedi hiç normal dedi
Tugba_23 Su sızıntısı olabilir canm her ihtimale karşı,eczaneden turnusol alıp test yap ,su gidiyorsa önemli bir durum çünkü , enfeksiyon için fitil verir zaten DR
S1_ Tugba_23 yaa öyle mi bende öyle düşündüm 13. Haftda yüksek tansiyonda cıktı coraspin kullanıyorum su gibi ıslaklıkla birlikte olunca endişelendim cuma günü sabah kontrolüm var dediğiniz şeyi eczanelerde rahat bulabilir miyim bir de nasıl yapılıyor tam
S1_ benimmdunyamm gecen haftalarda kontrolde söyledim bnde önce enfeksiyon olduğunu düşündüm ama doktor ilac vermedi ve normal dedi şaşırdım hamilelikte bir hormondan dolayı olabiliyor dedi ama su olması daha cok endişelendirdi
cimcimemmmm S1_ gebelikte sık sık enfeksiyon olmamız normaldir . Doktorlar da ilaçlardan yana değil beni ki de bir sey yazmadi . Bol bol su iç dedi gunluk 4 e yakin bazen daha fazla da su içiyorum . Iyi geliyor bol su içmek.
S1_ benimmdunyamm özele gidiyorum ama yine de biraz geçiştirdi gibi çünkü kime sorsam gebelikte enfeksiyon yani rengi farklı akıntı normal değil diyor
S1_ benimmdunyamm yok canım nerede en son gebeliğimi öğrenmek için 6. Haftada kan tahlili verdim 16. Hafta oldu daha hiç kan vermedim
cimcimemmmm S1_ kanı kendi doktorun degil sahglik ocakları aliyor . O sonuçları kendi doktoruna gösterirsin. Kaydin var mi saglik ocaginda . Orada kaydin olsun sana belirli tarihler veriliyor o aylarda gidip kan veriyorsun ve tetenoz icin de araniyorsun ya da ona da tarih veriliyor sana canim
S1_ cimcimemmmm canım sağlık ocağında da kaydım var ne doktor şuan kan istedi ne de sağlık ocağından bir arama gerçekleştirdiler bir de kan uyuşmazlığımız var sadece onun için biz seni arıcaz dediler başka da bir şey demediler
S1_ Rapunzelinanasi bende mutsuzum yani hiç olmak istemiyorum doktoruma tekrar söyleyeceğim umarım ilaç vs verir tedavi olmazsa ilerleyen haftalarda daha büyük problem çıkarabilir, dediğinizi alacağım eczaneden teşekkür ederim bilgilendirme için
Rapunzelinanasi S1_ evet enfeksiyon ciddiye alınması gereken bir problem aslında ama doktorunuz normal akıntıdır diye düşünüp boşlamış gibi duruyor 🤷🏻♀️