Paw meryemesra yaa kusura bakma kontrole gideceğimi bilenler telefon trafiğine tuttu fırsat bulamadım 😔 nazlı çıktı benimki kalbini ve yüzünü çok zor gösterdi ama doktor ilgili güler yüzlü güzel kontrol ediyor. Sadece fetal dna diye tutturması biraz rahatsız etti beni ikili test neymiş doktor niye ikili dedi fetal niye yaptırmadınız dedi durdu. Ucuz da bi test değil yani herkesin bütçesine uygun değil sürekli fetal fetal demesine bi tık sinir oldum 😂
meryemesra Paw estağfirullah yaa, bana hiç öyle bir şey demedi açıkçası çok memnun kaldım be dere 😍😍😍❤️❤️❤️ doktor Bayaaa uğraştı bizim kız da yüzünü tam göstermedi ama çok ilgiliydi çok sevdik doktoru. İyi ki oraya gitmişiz diyoruz eşimle 😇
Paw meryemesra çok sevindim memnun kalmana 😍 herşey yolundaymış dimii? Sağlıkla gelsin kızçeler. Benimkinin renkli fotosunda suratı ağlıyo gibi 😂
Mervetnl Miisce kızmakta haklısınız ama isyanınızı anlamadım 1000₺ yi geçmesin demişsiniz zaten daimi hastaneniz 1050₺ yapmış yani 50₺ fark için mi başka yer arıyorsunuz. Tam anlamak için yazıyorum 🙏🏻
Paw meryemesra çok şükür bebiş çok iyi ama sağ arterde tıkanıklık varmış şu an için sorun teşkil etmiyo ama sol devamlı kontrolde olsun orada da tıkanıklık olursa gelişemez dedi. Kontrollü gitcez artık bakalım
meryemesra Paw güzel düşünelim, güzel olsun inşaAllah her şey, bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah olumlu düşünelim hep ❤️❤️❤️😍😍😍 Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize 😇
Paw meryemesra güzel gidiyo çok şükür geçen cuma kontrol vardı büyümüş maşallah ☺️ sen nasılsın nasıl gidiyoo?