Zumraninannesi06 kubra_ss şurup yazdılar sanki nane veya mentol tadı 2 ölçek yemekten 1 saat sonra diyor ama 1 ölçeği yutup 2.de tiksiniyorum şu içiyorum da anca zar zor. Süt veya salatalıkta tüketebilirsin.
melisa_dzgn61 kubra_ss neredeyse 20 haftamda bir kere yandı bir daha yanmadı ama o kadar kötü ki anlatamam insanı karnı şişiyor resmen yani zaten şiş
Marbling93 kubra_ss ben de 25 haftalık hamileyim , geçen hafta ve bu hafta dayanılmazdı. Doktoruma sordum, günde 3 kere gaviscon şurup önerdi. İçer içmez daha fayda ediyor :)
kubra_ss Renni surup verdi ama o da cok etkili olmadi sadece sut rahatlatiyor o da gunde 1 lt bitiriyorum sayilir fakat midem almiyo artik ve sirf bu yanmadan dolayi istahimda kapandi
Eliftass kubra_ss bana da reniee verdi bir işe yaramadı uzanamıyordum bile artık hemen boğazım yanıyor midem yanıyor sanki ağzıma geliyordu sonra pulcet mide koruyucu yazdı sabah aç karın ile öyle güzel rahatladım ki her gün dua ediyorum 🤲
Eliftass kubra_ss doktorunuza da danışın yine de bana doktorum yazdı fakat bilgisi olsun ama fayda görürsünüz inş
tugbaugur kubra_ss 38. haftadayım uykudan uyarıyor o derece yanıyor gaviscon dışında hiçbir şey fayda etmiyor bana