Sevgiarslan Faness o ayaklı olanları bende hiç sevmiyorum yA, sağol canım o zaman 3-6 ay da yaza denk geldiğine daha ince şeyler alıcam 🌸
Faness Sevgiarslan aynenn ama yine 0-3 çok kalın alma polar gibi kalın kalın şeyler alma onun yerine peluş battaniyeler al 😍hep battaniyeyle geziyorlar zatenn senin martın kaçı benim 27 mart-03 nisan
Sevgiarslan Faness benim de aynı 27 Mart Nisan başı gibi görünüyor, çok uzakmış gibi sabırsızlık da var açıkçası sağlıkla gelsinler inşallah 🥰😘💜
SahrasMom311216 Martın ortaları doğacak bahara denk geliyor ama hiçbir martın sıcak geçmediği gibi bu martta soğuk olacak bu yüzden kalın şeyler almayı düşünüyorum. Bu cuma cinsiyetini öğrenmeye gidecez öğrenebilirsek alacam bir şeyler şimdilik bekliyoruz 😄
Sevgiarslan SahrasMom311216 yaa hadi bakalım rabbim gönlünüze göre olanı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰💜 bende yeni öğrendim işte cinsiyeti o yüzden içim içime sığmıyor ne yapsam ne alsam bilemedim😍
Faness Sevgiarslan nasıl yaniii bana 4 haftalık ultrason fotosunu atar mısın merak ettimm bide varsa 9 10 11 haftalık
abcd-16 Sevgiarslan 0/1 aylık zıbın alın kısa kollu 5 tane falan yeter yine 0/1 aylık tulum alın eğer soğuk olur diye düşünüyorsanız 0/1 aylık iki adet alt alın. Bunları kırkına kadar giyer. ↉ aylık ilk ay çok büyük kalıyor çuval gibi duruyor sonra yine kısa kollu ↉ ya da ⅓ ay zıbın tulum alt üst takım alabilirsiniz şahsi fikrim onlarda beşer adet yeterli olur. Sonrasında zaten yaz ayı tulumla geçiyor sıcakta fazla giydirilmiyor.
Sevgiarslan abcd-16 ayyy çok sağol canım ya dikkate alıcam söylediklerini sağolsun herkes birşeyler söyledi az çok kafamda oturmaya başladı 🥰🌸
Faness Sevgiarslan ahahahahahah evettt yanlış olmuş yani cinsiyeti kaç haftalıkken öğrendin diye sordum 🥸