minik_koala_ve_annesi eylulmomm biberon akisi daha kolay oldugu icin ona alismis goguslerinizi sagip biberonla verin bence
eylulmomm @Kubra_miray_szr acıktı baya mama vermedim dayandım üzüldüm ama aç olduğu için yinede vermedim sonunda pes etti tuttu şükür ya inşallah emer artık bidahada vermem biberon
Beyazanneweww eylulmomm sütünü sağ enjektörle ver ama memenide tekrar tutturmaya. Benımde öyleydi tekini emdi tekini emmmedi ben sağıp verdim mama da verdim hatta daha veriyorum da 34 günlüğüz bizde etmeyince gögsüm şişer rahatsız ederdi hep sağıp verdim sağında sütünde çoğalıyor şimdi ikisinede tutuyor öyle dene sen
eylulmomm @minik_koala_ve_annesi ay hayır biberini biraktirnak istiyorum sürekli sağamam sütüm kesilirmis bir müddet sonra
eylulmomm @Beyazanneweww onuda deneyeyim canım şimdilik geri tuttu ama 10 dk emdi uyansın tekrar vereyim emicekmi bakalım
Beyazanneweww eylulmomm benım oğlumda max 10 dakıka emiyor doktorumuz bırak öyle emsin zorlama uzun uzun eksin diye dedi o gitgide alışır sıkıntı etme dedi yarım saatten fazla uyumaz kalkıp emıp yatar
Baymehal eylulmomm keşke hiç mamaya başvurmasaydın canım biberon alaln bebek emmiyor diyorlar küçükken o yüzden istemiyordur rahat geldiği için biberonu tercih ediyordur sen gene de meme ver ne kadar çabalrsan o kadar çok sonuç alırsın
eylulmomm @minik_koala_ve_annesi 5 saat önce emzirdim en son emdi 10 dk canım ama uyanmiyo ya niye böyle oldu bugün anlamadım asla uyandiramiyorum
eylulmomm @Baymehal evet gerçekten biberon pişmanlık mis kokaya kaciyo bidaha asla vermem belki geceleri veririm sadece yinede tuttu 10 dk emdi geri uyudu 5 saattir hala uyuyo uyanmadı
benimmdunyamm eylulmomm 5 saattir uyuyan bebeği uyandirsana canım sarılık olur bebeğinde sarılık varsa ondan da emmez benim bebeğimde vardı emmezdi ayağının altına tıklatıp ağlatırdim öyle verirdim emerdi bir emerdi bir uyurdu mecbur elime ıslak bez alırdım emzirirken vücudunu silerdim emmeye devam ederdi sarılığı öyle atlattım
eylulmomm @Buketkara hiç bilmiyorum canım ama emdi biraz biberonla verdiğim için o kolayına gitti galiba
Tubis33 Biberondan daha kolay icebildiği için zorlamak istemiyor kendini ,bebekler çok zekiler 🤭 göğsüne silikon göğüs ucu takarak deneyebilirsin birde ,ama pes etme devam et ve biberon vermemeye özen göster alışır inşallah 🥰
eylulmomm @Tubis33 onuda denemiştim ilk başlarda hiç emmiyodu onunlada emziremeistim canım şimdi tutuyo az az 5 dk emip geri bıraktı şimdi