Hayalll Kizlar aranizda duyan var mi bilmiyorum ama kac gundur arastiriyorum buz kompleksi yapin diyorlar henuz mor pembe olan catlaklarda iyilesme sagliyormus beyaz oldukdan snra gecirmesi zormus...dairesel hareketlerle buzu catlayan bolgeye 10 dk surun diyor hergun azaldgni goreceksiniz yapan veya duyan var mi?
Hayalll arastiran_anne 3.aydan belli kullaniyorum cnm badem yagi lierac hindistan cevizi yagi ama ne yazik ki 34.hfdamda sbh catladgmi gordum
beren22 Clife çatlak kremi öneriyorum instagramdan. Kaçıncı haftadasiniz çatlaklar var bende yok vücudum çok müsait olmasına rağmen önerdiğim kremden kullanıyorum fiyatı da çok iyi ben 33. Haftadayim
Hayalll beren22 36ya girdik cnm 2 hfdada catladim 34 e kdr bnmde bsy ykdu hmde annemde teyzelermde hc birinde yk ne gzl genetik demeki bnde de olmayck dedm ama malesef olusmaya basladi
beren22 Hayalll bende seviniyordum ailemizde tek çatlamayan ben olucam diye meğer daha çoookkk yolumuz varmis😢
Hayalll beren22 belki de olmaz cnm snde her bunye ayni deil insallah baslamaz ama bnm sbh uyandigimda kabusum oldu resmen aynada gorunce sok yasadm nsl olablr die her kremi surdum kullandm sirf olmasn die hergn yaglandm yattim su desen 4litre icerim
beren22 Hayalll demek ki olacak oldu mu önüne geçemiyoruz sadece su an daha kotu olmasini engelleyebiliyoruz belki onları kullanmasan daha erken başlayacaktı daha fazla olacaktı
Hayalll beren22 evet dogru belkide dha fazla olacakdi ama hic olmamasni tercih ederdim okdr kreme yaga ragmen ama bu souk kompleks olayini deneyim diyorm