Mekklc Kızlar merhaba sabah 5 buçuk da kanamam oldu ama çok değil doktora gittik acildeki doktor keseinin bozuk olduğunu söyledi ben de kadın doğuma gittim alttan muayne yaptı keseyi gördü sorun yok dedi ama düşük riskim var nelere dikkat etmeliyim acaba
Czn2105 Mekklc ağır iş yapmamalısın sürekli dinlenerek geçirmelisin zamanını ama kese bozulmuşsa sıkıntı umarım diğer doktorun dediği doğrudur düşük önleyici iğne hap vs verdi mi
Mekklc Czn2105 verdi hap onu kullanmaya başladım kesenin şeklinin bozuk olması çok bir sıkıntı yaratmıyor kadın doğum uzmanı baktı kesede bozulma gibi bibdurum yok ve daha küçük kesesi
Czn2105 Mekklc ya teyzeminde başına geldi kese bozulmuş dedi kese bozulursa çocuk oluşmaz demişti dediği gibi de oluşmadı da ama umarım öyle bir durum söz konusu değildir sizin için
BBuseY Benimde o haftalarda kese büzülmüştü hatta içerisinde embriyo bile oluşmamıştı ⅔ gün içerisinde düştü . Ama bunun sebebini doktor öncesinde geçirmiş olduğum covide bağladı . İnş siz sıkıntı yaşamazsınız bol bol dinlenin ayaklarınızı uzatıp yukarı .