Sevgiarslan Yehsen-27 14+2 deyim bende iş hayatı beni çok yıpratıyor emekli olmak istiyorum 😅 bel ağrılarım çok arttı ya sizde de öyle miii 🫠
turnaolmez Yehsen-27 evet bendede bu aralar sıklaştı üst karın kasıklarda ara ara sanki çivi cakıyorlar
Leylaayla turnaolmez ay okuduguma sevindim bazen korkup kontrolcediyorum bisey varmi diye ben 17 haftaligim halada devam ediyor
Yehsen-27 Sevgiarslan aynen bende evdeyim iş güç memleketimdede deilim tek başımayım herşey bana bakıyor belim cikicakmis gibi açıyor gece karnıma ağrılar giriyor sırt üstü yatayım biraz diyorum karnım bir açıyor sorma gitsin 😔🤰
Yehsen-27 Pnryprk ayy çok sevindim canım adına ben daha geçen haftalarda gitim bu hafta gitmedim ense ölçümu yaptırdinmi 1.7 çıktı bizimki 13+1 de gitmiştim
Ozlemiskndr Yehsen-27 benim 3. Gebeliğim 2 çocuğumu okula götür getir yapıyorum 4 kere okula gidiyorum günde ev derken yinede yatıyorum valla 🤭
Sebnemunal Ben de bugün 14+0 ım akşamları bel ağrısı oluyor mide bulantım hafif devam hala onun dışında minik kizim ve ben iyiyiz şükür 🧿❤️